Skip to content

Om Lena Dur Högnelid

KBT Blå Dur drevs fram till 2018 av Lena Dur Högnelid, leg psykolog (KBT), skrattvetare, föreläsare, organisationskonsult, leg lärare och författare.

Lena drabbades av en obotlig sjukdom och somnade in i september 2018. För kontakt och förfrågningar vänligen kontakta den skojfriske sonen Pelle på pelle.hognelid@gmail.com!

 

Lena Dur Högnelid är psykolog (KBT), föreläsare, organisationskonsult, författare och Sveriges främsta skrattvetare. Lena Dur Högnelid är känd för sin expertis om skratt men lika mycket arbetar hon med stress, kommunikation, livskriser, förändringsarbete och annat som ingår i vår mänskliga pannkaka av tankar, beteenden, känslor och fysiologi. Hon har mångårig erfarenhet från företagshälsan, haft hundratals föreläsningar och workshops om och med skratt, stress, kommunikation, motivation och beteendeförändring och har uppmärksammats ett stort antal gånger i TV, radio, press och sociala medier.

Den viktigaste utbildningen och de mest ovärderliga erfarenheterna har hon fått i möten med alla de människor hon har fått förmånen att träffa individuellt och i grupp, under föreläsningar och workshops, i behandling och i terapeutiskt arbete.

Många goda referenser finnes!